Tipy na výborné pražské restaurace, hospody, bistra, kavárny, bary a hudební kluby
Tým pod vedením šéfkuchaře Pavla Pechra v restauraci, která je součástí Obecního domu, připravuje pokrmy inspirované tradičními ...
Původní české ingredience zpracované v puristickém stylu tvoří páteř menu restaurace The Field. Najdete na něm morek, oháňku, šneky či ...
Šéfkuchař a majitel restaurace Jan Kracík si vybral jako svůj erbovní pokrm pot-au-feu: jedno z nejklasičtějších jídel francouzské kuchyně. ...
Bistro v srdci Dejvic vede Francouz Jean-Charles Berger, kterému se zde povedlo vytvořit neformální přátelskou atmosféru připomínající malé ...
V prostorách hotelu Alcron, který je umístěn nedaleko pasáže Lucerna, se pokrmy na úrovni podávají už od roku 1932. I dnes patří restaurace ...
Restauraci v budově Spolku výtvarných umělců nedaleko Tančícího domu tvoří prostory otevřené směrem k Vltavě a smíchovskému břehu řeky. ...
Šéfkuchař Jan Kvasnička má za sebou angažmá v několika vyhlášených pražských restauracích a také v La Gare nedaleko Obecního domu dokazuje, ...
Když navštívíte Café Amandine, zmocní se vás pocit, že jste se z blízkosti Emauzského kláštera přenesli na pařížský bulvár Saint Michel. ...
Kde jinde hledat v Praze podnik s tímto názvem než v těsné blízkosti francouzského velvyslanectví. Jídelní lístek nečítá mnoho položek, ale ...
Šéfkuchař Jan Punčochář patří k nejvýraznějším gastronomickým tvářím v Česku, léta bylo jeho jméno spjato s podnikem Le Terroir. Nyní ...
Total 10 items