Nevadí vám utratit hodně peněz za dobré maso z amerického Středozápadu? Ulice přiléhající ke Klementinu je ideální adresou.
Steaky se tu připravují na grilu rozpáleném na extrémně vysokou teplotu, takže pod osmahlým povrchem zůstane zachováno maximum šťavnatosti. Kromě přesného stupně propečení můžete volit i mezi různými kusy hovězího. Tukem mramorovaný rib eye steak připravený s kostí i bez kosti, jemná svíčková omotaná slaninou anebo T-bone steak, v němž se potkává výrazná chuť s křehkým masem. Tohle všechno má George Prime Steak vetknuto v základu menu, v omezeném množství je možné vybírat i z měsíc stařeného hovězího. Na zvláštní přání pro vás přichystají rovněž maso pětačtyřicetidenní a dvouměsíční. Na grilu si můžete nechat udělat též humra, tygří krevety nebo rybu podle denní nabídky.
Distingované, někdy snad až lehce přepjaté prostředí navozuje pocit, že zažíváte výjimečný kulinární večer. Interiér v tmavě hnědé tento efekt jen umocňuje.