Za dvojitými dveřmi restaurace Mash Hana si vůbec nebudete připadat jako v Praze. Že jste kousek od pražské Bílkovy vily, vám připomene jenom část menu psaná v češtině. Jinak je tohle místo japonským ostrůvkem uprostřed střední Evropy.
Interiér je zařízený minimalisticky, číšnice v orientálně laděných úborech jsou nebývale úslužné. Pocit, že jste se přenesli do Tokia nezmizí, ani když přijde na jídlo. V Mash Haně se vám japonská kuchyně představí v plné šíři (a k tomu některá korejská jídla).
Ideální způsob, jak tu odstartovat oběd, je polévka gyoza, jemný hovězí vývar, ve kterém se vznáší taštička plněná masem. Tahle polévka má s ostatními zdejšími jídly společné minimum výrazného koření. Dávají tu vyniknout základním chutím surovin a naplňují tak jeden ze základních principů, na nichž japonská kuchyně stojí. V Mash Haně se můžete k objednávce postavit tak, jak se to dělá v Japonsku. Prostě nechte šéfkuchaře, ať vybere za vás. Takhle si Mash Hanu stoprocentně užijete.