Šéfkuchař Jan Punčochář patří k nejvýraznějším gastronomickým tvářím v Česku, léta bylo jeho jméno spjato s podnikem Le Terroir. Nyní můžete v barokním domku pár kroků od kostela svatého Petra opět ochutnat jeho specialitu, holuba z Anjou s mandlovou raviolou, consommé z holubích stehen, zázvorem a armagnacem. O ostatních položkách menu sám Punčochář říká, že se neřídí žádnými hranicemi – prostě vaří, co ho baví. Baví ho třeba kombinace bretaňského humra s avokádem, červenou řepou a lososovým kaviárem, carpaccio z jelena s květákem a černým lanýžem nebo dančí s petrželovými knedlíčky a špenátem. Trochu zemitější jídla naleznete na pravidelně obměňovaném poledním menu, které může tvořit třeba hustá dršťková polévka a hovězí oháňka na černém pivu. Stojí za to sledovat webové stránky Grand Cru, protože jen tak včas zjistíte, třeba že se sem na několik dní chystá michelinský šéfkuchař a bude vařit spolu s Punčochářem.