Bistro v srdci Dejvic vede Francouz Jean-Charles Berger, kterému se zde povedlo vytvořit neformální přátelskou atmosféru připomínající malé pařížské podniky. Menu je jednoduché, vždy můžete vybírat z voňavé polévky nebo několika druhů quiche a samozřejmě také z měnící se nabídky hlavních jídel. Můžete zde narazit na rostbíf s narůžovělým středem podávaný s řepovou majonézou a pečenými bramborami, na pečené kapustičky se slaninou nebo na zelený jarní chřest, a někdy dokonce na ústřice vonící mořem. Většina jídel logicky odkazuje na francouzskou kulinární tradici, čas od času se tedy v místních pekáčích dusí kohouti na červeném víně a mezi bretaňskými slávkami v hrnci probublává víno bílé. O víkendech se zpomaluje nejen čas venku, ale rovněž v kuchyni tohoto bistra, a tak si můžete objednat třeba křepelku nadívanou kachními játry a bylinkami.

 Kde
mimo centrum | Dejvice
 Typ zařízení
restaurace | bistro
 Kuchyně
francouzská
 Cenová hladina
$$ | $$$
platební karta
pet friendly
bezbariérový přístup
zahrádka
vhodné pro rodiny s dětmi
wi-fi zdarma

Každý všední den nabízejí v à Table! taky snídaňovou nabídku. Objednat si k ní můžete křupavé croissanty i chutná sázená vejce.

Giulia, Avantgarde Prague
Personal tip avatar
Menu