Kolem místního piva Svatý Norbert se točí celé menu podniku. Jídla jsou připravována přímo na něm, s ním anebo laděná tak, aby se co nejlépe hodila k světlému „jantaru“, silnějšímu tmavému či norbertské IPA. Zdejší pivo IPA přitom vzniklo tak trochu omylem. Původně mělo být základem pivní pálenky. Úředně je ovšem výroba pálenky dost zdlouhavý proces, a než se papíry podařilo vyřídit, bylo na světě neplánované pivo, které je od roku 2012 součástí místní nabídky. Z pivních jídel najdete na jídelním lístku panenku na pivě a zázvoru, vepřové koleno na tmavém pivě, žebra, která ležela v pivní marinádě, ale také cibulačku s pivním základem, a dokonce též pivní zmrzlinu. Stejně dobře ovšem k orosenému půllitru půjde aromatický tvarůžkový „tatarák“ na topinkách, domácí zvěřinová paštika, trhaná pečená krkovička či hutná gulášová polévka. Pivovar má rozlehlé vnitřní prostory, od jara do podzimu je však největší zájem o místa na útulném dvorku. Bytelné dřevěné stoly s lavicemi lákají k pouhému lelkování a popíjení nejen turisty, ale také místní, kteří sem rádi chodí na pivní speciály třeba o Velikonocích. Turisty sem nejčastěji zavede procházka od Pražského hradu či přilehlého Strahovského kláštera.