Výraz „urban bistro“ na Farm sedí asi nejvíc. Zdi podniku nedaleko Národního technického muzea jsou dekorovány stylovými bicykly a menu se snaží držet krok se sezonou a módními surovinami a postupy.

Pokud je za oknem jaro, můžete se těšit, že na jídelní lístek přibude jehněčí, třeba ve formě ragú na těstoviny. Podzim zase signalizuje intenzivní chuť lesních hříbků a zvěřiny. K jídlu se Farm staví hravě a vždycky stojí za to se nechat překvapit, a to třeba neobvyklým menu ke svátku zamilovaných nebo opulentním brunchem.

Komu záleží na původu jídla, ocení, že maso na farmovských talířích pochází skoro bez výjimky z malých chovů, ať už je to pečený vepřový bůček nebo šťavnaté hovězí ze skotu Angus.

Ve Farm jsou srdečně vítáni cyklisté a krom toho je podnik vstřícný i k pejskařům. Čtyřnohé hosty tu potkáte skoro vždy.

 Kde
mimo centrum | Holešovice
 Typ zařízení
restaurace
 Kuchyně
mezinárodní
 Cenová hladina
$$
platební karta
pet friendly
bezbariérový přístup
zahrádka
vhodné pro rodiny s dětmi
wi-fi zdarma

Přestože Farm staví menu hlavně na šviháckých městských receptech, nevyhýbá se ani receptům českých babiček. Jejich španělské ptáčky, okurkový salát nebo domácí sekaná vás mile překvapí.

Ana, Avantgarde Prague
Personal tip avatar
Menu