Hlavní popis
Zažijte Silvestr, jaký jinde v Praze nenajdete. V restauraci Mlýnec, která leží přímo na břehu Vltavy s výhledem na Karlův most, se snoubí špičková gastronomie, elegance a výjimečná atmosféra.
Večer začne welcome drinkem mezi 19:00 a 20:00, po kterém vás od 20:00 čeká šestichodové degustační menu s vinným párováním připravené týmem kuchařů restaurace Mlýnec.
O hudební doprovod se postará zpívající pianistka s kapelou, která navodí tu pravou sváteční náladu. Po večeři se parket roztančí – DJ zahraje největší hity a postará se o atmosféru, která vás udrží v rytmu až do nového roku.
Po půlnoci si vychutnáte novoroční raut a z bohatého open baru si můžete dopřát drink podle chuti – od šampaňského a signature koktejlů po klasické destiláty a vína.
Oslavte příchod nového roku stylově – v restauraci Mlýnec, kde se výjimečné jídlo potkává s nezapomenutelnou atmosférou a jedním z nejkrásnějších výhledů v Praze.
Menu
MASOVÉ MENU
-
Sklenka na uvítanou: šampaňské
-
Zauzený stařený hovězí tatarák, smažený brambor, houbový kečup, kaviár
Grüner Veltliner 2024 Magnum, Petra Unger, Kremstal, Rakousko
-
Pošírovaný humr, máslová pěna, citrusové perly, verbena
Chablis 2023 Magnum, Chartron et Trébuchet, Burgundsko, Francie
-
Raviola s perličkou, foie gras, kachní prso, šafrán, nakládané třešně
Cru Beaujolais Fleurie 2024, Domaine Chermette, Burgundsko, Francie
-
Pečená kambala, ratatouille lasagna, černý česnek, kadeřávek, champagne beurre blanc
Bianco del Casal 2023, Ca’ La Bionda, Veneto, Itálie
-
Sorbet z yuzu a zeleného čaje
-
Wagyu steak, křenové pyré, topinamburové pyré s lískovými ořechy a lanýžem, umami omáčka
Il Pino di Biserno 2021, Tenuta di Biserno, Toskánsko, Itálie
-
Kokos, čokoláda, lesní ovoce, cassis
Maury 2024, Domaine Pouderoux, Languedoc-Roussillon, Francie
VEGETARIÁNSKÉ MENU
-
Sklenka na uvítanou: šampaňské
-
Zauzený tatarák z červené řepy, smažený brambor, houbový kečup, kaviár z mořských řas
Grüner Veltliner 2024 Magnum, Petra Unger, Kremstal, Rakousko
-
Pošírovaný artyčok v mořském vývaru, máslová pěna, verbena, citrusové perly
Chablis 2023 Magnum, Chartron et Trébuchet, Burgundsko, Francie
-
Raviola se žloutkovým krémem a vege miso foie gras, uzený celer, šafránová omáčka, nakládané třešně
Cru Beaujolais Fleurie 2024, Domaine Chermette, Burgundsko, Francie
-
Pečený květák, ratatouille lasagna, černý česnek, kadeřávek, champagne beurre blanc
Bianco del Casal 2023, Ca’ La Bionda, Veneto, Itálie
-
Sorbet z yuzu a zeleného čaje
-
Vegetariánský steak, křenové pyré, topinamburové pyré s lískovými ořechy a lanýžem, umami omáčka
Il Pino di Biserno 2021, Tenuta di Biserno, Toskánsko, Itálie
-
Kokos, čokoláda, lesní ovoce, cassis
Maury 2024, Domaine Pouderoux, Languedoc-Roussillon, Francie
OPEN BAR (po celou noc)
Vypijte, co hrdlo ráčí z bohatého barového sortimentu – Bohemia Sekt Brut, točené pivo Pilsner Urquell, koktejly a alkoholické nápoje jako např. Vermut, Vodka, Sherry, Porto, Whisky, Bourbon, Gin, Rum, Tequilla, likéry & destiláty, tradiční český alkohol, základní Cognac a Brandy a ostatní digestivy plus studené a teplé nealkoholické nápoje, včetně míchaných.
NOVOROČNÍ RAUT (po půlnoci)
Novoroční raut zahrnuje výběr vynikajících jídel a dezertů z kuchyně šéfkuchaře Vladimíra Vaníčka.
Hodí se vědět
- Welcome drink se podává mezi 19:00 a 20:00
- Degustační menu se servíruje od 20:00
- Dress code: společenský oděv
- Večírek končí ve 3:00
- Počet míst je omezený – doporučujeme včasnou rezervaci
Storno podmínky
- Storno více než 48 hodin předem: neúčtují se žádné stornovací poplatky
- Storno méně než 48 hodin předem: bude účtována plná cena