Dvě písmena a mezi nimi stolek: tohle logo přehlédnete jen stěží. Od roku 2009 v českém hlavním městě znamená jistotu čerstvého a chutného sezonního jídla. Holešovická Home Kitchen je druhou pobočkou čtyřčlenné sítě stejného jména. Stejně jako sesterské podniky si vystačí s nevelkým prostorem, stručným menu, které se den co den mění a vždy pamatuje na vegetariány i masožrouty. Home Kitchen není frenčíza, všechna bistra má na starosti postupně rostoucí tým pod vedením autora konceptu a hlavního šéfa Mirka Strakoše. Mezi zdejší oblíbená jídla patří lilek na všechny způsoby, hutné polévky a taky sladká jídla, jako jsou žemlovka, buchtičky se šodó nebo plněné knedlíky. Za vyzkoušení rozhodně stojí pomalu dělaná masa, ať už dušená nebo konfitovaná – jejich chuť vám na jazyku zůstane dlouho. Část ingrediencí bere Home Kitchen od farmářů, snaží se experimentovat s výrobou vlastních produktů. Vyrábějí tu například skvělou domácí lučinu.