Restaurace vznikla v prostorách bývalé varny měšťanského pivovaru z roku 1895, takže v interiéru můžete pozorovat lehce industriální prvky. Členitá okna přes dvě patra ladí k nezastřeným rourám vedoucím na stropě, na podlahách se střídají cihly a dřevo. Architektům se podařilo vytvořit dvouetážový prostor, který bývá v době oběda zaplněný lidmi z okolních kanceláří a večer skýtá intimní atmosféru.
Polední nabídka bývá překvapivě pestrá, většinou vybíráte z jídel asijských, pokrmů inspirovaných Středomořím i z tuzemské klasiky, jako je plněná paprika v rajčatové omáčce. Podobně namixované je i stálé menu. Nabízejí pálivou thajskou sekci s několika druhy karí, oddíl s grilovanými pokrmy, výběr jídel mezinárodní kuchyně i chuťovky k pivu.
Ráno se sem dá už od osmé zajít na snídani nebo šálek kávy, večer na nápojovém lístku oceníte spíš oddíl s francouzskými víny.