Bistro v srdci Dejvic vede Francouz Jean-Charles Berger, kterému se zde povedlo vytvořit neformální přátelskou atmosféru připomínající malé pařížské podniky. Menu je jednoduché, vždy můžete vybírat z voňavé polévky nebo několika druhů quiche a samozřejmě také z měnící se nabídky hlavních jídel. Můžete zde narazit na rostbíf s narůžovělým středem podávaný s řepovou majonézou a pečenými bramborami, na pečené kapustičky se slaninou nebo na zelený jarní chřest, a někdy dokonce na ústřice vonící mořem. Většina jídel logicky odkazuje na francouzskou kulinární tradici, čas od času se tedy v místních pekáčích dusí kohouti na červeném víně a mezi bretaňskými slávkami v hrnci probublává víno bílé. O víkendech se zpomaluje nejen čas venku, ale rovněž v kuchyni tohoto bistra, a tak si můžete objednat třeba křepelku nadívanou kachními játry a bylinkami.