Vojanův dvůr se inspiroval klasickou českou kuchyní a pivní kulturou, přistupuje k nim ovšem moderně, bez stínu určité umouněnosti, která k českým hospodám patřívala. Je to restaurace a pivnice 21. století.
Má několik prostor. Menší Formanka o kapacitě 40 míst, vybavená novým barem, který disponuje šesti pípami, nabízí několik druhů domácího piva ze skvělého minipivovaru U Tří růží i plzeňské pivo čepované z tanku. Dále je tu větší Konírna vhodná i na velké soukromé akce, vejde se sem 70 lidí. Klenuté stropy vám připomenou, že jste v krásné historické budově, kudy kráčela historie.
V létě se na zahradu vybavenou samozřejmě slunečníky vejde 140 milovníků piva. Najdete tu místní i turisty.
Česká i zahraniční jídla tu šéfkuchař Tomáš Zelík připravuje po celý rok, ale v létě navíc vynesou na zahradu gril, který vždy znamená speciální sezonní nabídku.
Giulia, Avantgarde Prague