Šéfkuchař a majitel restaurace Jan Kracík si vybral jako svůj erbovní pokrm pot-au-feu: jedno z nejklasičtějších jídel francouzské kuchyně. A k francouzské klasice směřuje i většina ostatních položek na menu. Na jídelním lístku naleznete foie gras s ovocným chutney, kozí sýr s lilkem i kombinaci telecího brzlíku a smržů. V kuchyni používají hlavně tradiční francouzské postupy a část ingrediencí si nechávají vozit přímo ze země, z níž čerpají kulinární inspiraci. Nepřekvapí tedy, že kuřecí maso pochází ze slavných chovů z Bresse. Tamní drůbež má nejen dokonalou chuť, ale též barvy francouzské trikolory: bílé peří, rudý hřebínek a modré pařátky. Striktně francouzským směrem je orientován též vinný lístek: vyberete si jak z několika ročníků Châteauneuf-du-Pape z údolí Rhôny, tak ze slavných sklepů Bordeaux. Nechybí Château Margaux, Château Latour, Château Lafite Rothschild ani Château Cheval Blanc.