Restaurace Augustine se nachází na poklidném nádvoří hotelu Augustine v samotném centru Prahy a nadchne vás jedinečnými chutěmi moderní české kuchyně, špičkovým servisem i svou bohatou klášterní historií a harmonickou atmosférou.

Šéfkuchař Martin Boháček společně se svým týmem světových kuchařů vytváří moderní českou gastronomii, ovlivněnou aktuálními trendy špičkové světové kuchyně. Martin zůstává v úzkém kontaktu s místními dodavateli, ať už se jedná o sběrače hub, lanýžů, místní mléčné farmy, chovatele sladkovodních ryb nebo lovce lesní zvěře. Čerstvé sezonní suroviny tvoří základ pro soubor bohatých chutí na vašich talířích.

Restaurace se také pyšní širokým výběrem exkluzivních vín a šampaňského. Vaše chuťové buňky potěší i řada kreativních sezonních konceptů, jako je nedělní brunch Bubble & Chill, rakousko-uherské hody nebo již tradiční zahradní grilování za hudebního doprovodu České filharmonie.

Součástí restaurace je také unikátní The Refectory bar, bývalá jídelna zdejších mnichů. Magické prostory tohoto baru vás uchvátí na první pohled. Atmosféru místa doutváří pečlivě zrestaurovaná nástropní barokní freska vyobrazující čtyři archanděly, charakteristické symboly augustiniánského řádu. Naši barmani vám tu s láskou připraví unikátní andělské koktejly, s kterými si kouzlo zdejších prostor vychutnáte plnými doušky.

 Kde
centrum | Malá Strana
 Typ zařízení
restaurace
 Kuchyně
česká | mezinárodní
 Cenová hladina
$$$$
Wi-fi zdarma
Bezbariérový přístup
Zahrádka
Vhodné pro rodiny s dětmi
Domácí mazlíčci
Platební karta

V baru The Refectory si kromě koktejlů můžete objednat také tmavé Svatotomášské pivo, které se dodnes vaří podle tajné původní receptury. V 19. století bývaly prostory dnešního hotelu zázemím slavné pražské Svatotomášské pivnice, kam s oblibou chodil na tmavé čepované pivo i český spisovatel Jan Neruda.

Hélène, Avantgarde Prague
Personal tip avatar
Menu