Hodí se vědět
* Toto menu lze podávat k obědu i k večeři
* Volitelně lze přikoupit také vinné párování
* Menu je v nabídce po celou dobu adventu a následně také od 25. do 30. prosince
* Vyžaduje se společenský oděv
Menu
ČESKÉ VÁNOČNÍ MENU
Tradiční kulajda s hříbky a křepelčím vajíčkem
Ryzlink vlašský 2016, pozdní sběr, Březí
Zvěřinová paštika, nakládané cibulky, uzené mandle
Pálava 2016, pozdní sběr, Popice
Filet z candáta, espuma z bramborového salátu, kořenová zelenina
Ryzlink rýnský 2017, pozdní sběr, Popice
Husí variace, vánoční kroupový kuba, pyré z červeného zelí, husí jus s černým rybízem
Merlot 2016, pozdní sběr, Velké Bílovice
Teplá vánočka s rozinkami, skořicová zmrzlina
Ryzlink vlašský „Železná“ 2015, výběr z hroznů, Mikrosvín Mikulov
ZÁTIŠÍ VÁNOČNÍ MENU
Kořeněná dýňová polévka, mandarinka, koriandrový olej
Rulandské šedé 2017, pozdní sběr, Milan Sůkal
Teplá francouzská kachní játra foie gras, perník, hroznovo-jablečný kompot
Château Le Thibaut 2015, Monbazillac
Ryba dle denní nabídky
Víno dle denní nabídky
Srnčí filet, celerové pyré s lanýžovým olejem, topinambur, lískové oříšky
Bila-Haut, Côtes du Roussillon Villages 2016, M. Chapoutier
Crème brûlée s červeným pomerančem a citrusy s medem a skořicí
Pálava 2013, výběr z bobulí, Popice
Kam se dostavit:
Zvláštní storno podmínky
Storno více než týden před realizací: neúčtují se žádné stornovací poplatky.
Storno méně než týden před realizací: bude účtována plná cena.