Prožijte Štědrý večer v prostředí krápníkové jeskyně z roku 1912 v centru Prahy
Pohlaďte své chuťové pohárky slavnostním menu sestaveným šéfkuchařem Tomášem Horákem
Oslavte Vánoce v restauraci Triton v centru Prahy. Ochutnejte speciálně sestavené štědrovečerní menu šéfkuchaře Tomáše Horáka a užijte si slavnostní atmosféru v krápníkové jeskyni restaurace.
Stůl si můžete rezervovat od 19:00
Pro zajištění skupinové rezervace nás kontaktujte!
Welcome drink: Sklenka Kir Royal
Amouse bouche: Le Beurre Jean-Yves BORDIER - francouzské máslo z mléka zemědělských farem v Bretani a Normandii
<ol>Pstruh duhový / jablko / Kalahari sůl / brusinka / křen / petržel
Kachní prso – koji / beluga čočka / crème fraiche / Cassis / černý česnek chips / cherry rajčátka / Foie Gras
Rulandské bílé – pozdní sběr, Vinařství Spielberg, pod. Slovácká (0,1 l)
<ol>Chardonnay, Secret de Lunes, Languedoc, Francie (0,1 l)
<ol>Pomalu pečený hovězí Filet steak / lanýžové pyré / X.O. jus pěna a smržová omáčka / šalotka / bramborové špičky / černý kořen variace
Ocas z langusty / Choron – červené kari jue / pak choi v černé tempuře / kaviár Beluga / brokolice / pečená brambora – espuma
Sauvignon, Fumées Blanches, Languedoc, Francie (0,1 l)
<ol>Merlot, Vinařství Salton Desejo, Brazílie (0,1 l)
<ol>Sauternes, Chateau de Rolland, Bordeaux, Francie (0,5l)
Káva nebo čaj & Petite Fours
Storno 25-15 dnů před datem rezervace: účtují se stornovací poplatky ve výši 50 % ceny.
Storno 14-0 dnů před datem rezervace nebo v případě, že se klient nedostaví vůbec: bude účtována plná cena.