Hlavní popis
Oslavte Vánoce v restauraci Triton v centru Prahy. Ochutnejte speciálně sestavené štědrovečerní menu šéfkuchaře Tomáše Horáka a užijte si slavnostní atmosféru v krápníkové jeskyni restaurace.
Hodí se vědět
Menu
Welcome drink: Sklenka Kir Royal
Amouse bouche: Le Beurre Jean-Yves BORDIER - francouzské máslo z mléka zemědělských farem v Bretani a Normandii
-
Pstruh duhový / jablko / Kalahari sůl / brusinka / křen / petržel
-
Kachní prso – koji / beluga čočka / crème fraiche / Cassis / černý česnek chips / cherry rajčátka / Foie Gras
Rulandské bílé – pozdní sběr, Vinařství Spielberg, pod. Slovácká (0,1 l)
- Mušle svatého Jakuba – ponzu / hráškové pyré – citrón / Campari – pomeranč gel / tomato – máslová air pěna / sépia / bylinky
Chardonnay, Secret de Lunes, Languedoc, Francie (0,1 l)
-
Pomalu pečený hovězí Filet steak / lanýžové pyré / X.O. jus pěna a smržová omáčka / šalotka / bramborové špičky / černý kořen variace
-
Ocas z langusty / Choron – červené kari jue / pak choi v černé tempuře / kaviár Beluga / brokolice / pečená brambora – espuma
Sauvignon, Fumées Blanches, Languedoc, Francie (0,1 l)
- Srnčí hřbet / ponzu / Cassis / lanýž / brusinka / houby / vlašský ořech / šalotka
Merlot, Vinařství Salton Desejo, Brazílie (0,1 l)
- Tonka fazolky – čokotarte / mango / Vanille Tahiti granité / kameny ve stříbře z bílé čokolády
Sauternes, Chateau de Rolland, Bordeaux, Francie (0,5l)
Káva nebo čaj & Petite Fours
Zvláštní storno podmínky
Storno 25-15 dnů před datem rezervace: účtují se stornovací poplatky ve výši 50 % ceny.
Storno 14-0 dnů před datem rezervace nebo v případě, že se klient nedostaví vůbec: bude účtována plná cena.