Ostřílené návštěvníky restaurací, kteří jsou zvyklí na distingované stolování s bílými ubrusy až po zem, Sansho možná zarazí svou neformálností. Prostor hosté sdílejí u dlouhých stolů, atmosféra je uvolněná a nenucená.
Pokrmy na jídelním lístku se inspirují hlavně asijskou kuchyní, suroviny se ovšem šéfkuchař Paul Day snaží brát co nejvíce od zdejších farmářů. Základ menu tvoří zejména místní maso zpracované podle zásady „od čumáčku po ocásek“. Šéfkuchař jednoduše pracuje se všemi částmi zvířete. Vznikají tak neotřelé asijsko-české kombinace jako meloun s bůčkem z přeštického vepře, kambala na páře s vývarem z prasečích nožiček, přeštický bůček s ústřicemi či husí maso s dužninou chlebovníku.
Sansho je výjimečné tím, že kuchyni vede muž s fantazií, ale zároveň i letitými zkušenostmi řezníka a šéfkuchaře. Jeho nápady tak nejsou náhodnými pokusy, ale propracovanými a fungujícími kreacemi, které osloví zkušeného gurmeta i labužníka začátečníka.