Hodí se vědět
* Večer začíná v 19:00
* Hlavní chody a dezerty jsou podávány formou bufetu od 21:00
* Na místě si můžete objednávat nápoje nad rámec stanovené nabídky – tyto objednávky uhradíte přímo v restauraci
* Vyžaduje se společenský oděv
Menu
Welcome drink: Rosé Brut, Crémant de Bourgogne 15 cl nebo Martini cocktail
Amuse-bouche: překvapení šéfkuchaře
Servírované předkrmy
carpaccio z modroploutvého tuňáka s avokádem, kořením furikake a černým archivním vinegrettem
Krém à la royale z langustin s mušlí svatého Jakuba a Beluga kaviárem
Hlavní chody
do růžova pečené telecí medailonky, flambované koňakem Martell, bramborový fondán se šafránem a glazírovaná mini zelenina
humr à l’américaine a variace ústřic
pražská šunka od kosti s křenovým chutney a bramborovo-pohankovými plackami
lanýžové noky se šampaňskou espumou a marinovaným zeleným chřestem
pošírovaná hruška ve víně Chablis gratinovaná sýrem Saint Agur s kořenovou zeleninou a červenou čočkou
kachní prsa se zimním ovocem a omáčkou Bigarade
Sýry
variace sýrů s ovocným chlebem, švestkovou marmeládou a fíky
Dezerty
sorbet z medového melounu a matcha tea
broskev Melba s bazalkovým crème fraîche a malinové coulis
novoroční dort z mléčné a bílé čokolády a „Varlhona Praliné“
káva a čaj & petit fours
Armagnac, Francis Lacave, Hors d’âge
Novoroční přípitek
Billecart – Salmon Brut Réserve, Champagne 1 × 15 cl
1 lahev 0,75 l minerální vody (Evian, Perrier)
Adresa
Zvláštní storno podmínky
Storno méně než 48 hodin před realizací: účtují se stornovací poplatky ve výši 60 % ceny.
Snížení počtu osob méně než 24 hodin před realizací: účtují se stornovací poplatky ve výši 60 % ceny.